Vraag aan de gemeente

Heeft u een vraag aan de gemeente? Zoekt u bijvoorbeeld informatie met betrekking tot een project of uw persoonlijke situatie? Dan kunt u een vraag stellen door te klikken op de knop ‘Vraag stellen' onder deze pagina. U komt dan in een webformulier terecht. Gebruik van dit formulier heeft als voordeel dat u de beantwoording van uw vraag kunt volgen op uw persoonlijke internetpagina 'Mijn Schouwen-Duiveland (Mijn S-D)'.

Geef zo duidelijk mogelijk aan waar uw vraag betrekking op heeft of welke informatie u zoekt. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Hoe werkt het

  • Vraag stellen met DigiD: gebruik deze knop als u een vraag wilt stellen en gebruik wilt maken van uw persoonlijke DigiD. Het voordeel hiervan is dat u de beantwoording van uw vraag kunt volgen op uw persoonlijke internetpagina.
  • Vraag stellen met EHerkenning: gebruik deze knop als u een vraag stelt namens een bedrijf/organisatie. Ook dan kunt u de beantwoording van uw vraag volgen op de persoonlijke internetpagina van uw bedrijf/organisatie.
  • Vraag stellen zonder DigiD: gebruik deze knop als u een vraag wilt stellen zonder DigiD. De beantwoording van uw vraag kunt u niet volgen op uw persoonlijke internetpagina.
Vraag stellen Vraag stellen Vraag stellen zonder DigiD