Over deze website

De officiële website van de gemeente Schouwen-Duiveland is www.schouwen-duiveland.nl. De gemeente doet er alles aan deze website actueel te houden en ervoor te zorgen dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Hebt u vragen of opmerkingen over de website? Dan kunt u die indien met het Feedbackformulier. Wij trachten uw vraag of reactie binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Toegankelijkheid

De gemeente Schouwen-Duiveland wil een website die voor iedereen toegankelijk is. Daarom werken wij volgens de webrichtlijnen.

Lees hier meer over de toegankelijkheid van de gemeentelijke website(s).

Open Source website

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een website op basis van TYPO3. Typo3 is een gratis Open Source oplossing. Onze leverancier van het CMS, OpenGemeente, heeft de functionaliteit van Typo3 verder aangevuld voor gemeentelijk gebruik. De vormgeving van de website is in samenwerking met OpenGemeente tot stand gekomen.

Actuele en correcte informatie

De gemeente Schouwen-Duiveland streeft naar actuele en correcte informatie op deze website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. U kunt dan ook géén rechten ontlenen aan de informatie op onze website. De gemeente Schouwen-Duiveland aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website. 
Komt u iets tegen dat niet correct of verouderd is? We stellen het op prijs als u ons dat laat weten door het indienen van het Feedbackformulier.