Zierikzee, Bedrijventerrein Straalweg 2

Aan de Straalweg ligt het grootste bedrijventerrein van de gemeente Schouwen-Duiveland. Het grenst aan de zuidkant van Zierikzee.

Kavels

Er zijn op dit moment geen kavels beschikbaar. De drie resterende kavels zijn in optie.

Centraal en goed bereikbaar

Zierikzee vervult in de gemeente Schouwen-Duiveland een centrale rol op het gebied van wonen en werken. Op het bedrijventerrein Straalweg 2 concentreert de gemeente nieuwe bedrijvigheid en eventuele herhuisvesting van bestaande bedrijven.

Mede door de goede bereikbaarheid is Zierikzee dé vestigingsplaats voor uw onderneming. Dankzij de centrale ligging zijn belangrijke havens en steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen, Terneuzen, Gent en Vlissingen gemiddeld binnen een uur bereikbaar. Schouwen-Duiveland kent nagenoeg geen files.

Gemeenschappelijke voorzieningen en samenwerking

Een schoon, goed ingericht, overzichtelijk en veilig bedrijventerrein is prettig. Bedrijven op de Zuidhoek en de Straalweg zijn verenigd in de Vereniging Bedrijvenpark Zuid. Als ondernemer op bedrijventerrein Straalweg 2 kunt u zich bij deze vereniging aansluiten.

Belangstelling

Hebt u belangstelling voor een kavel op Straalweg 2? Onze bedrijfscontactfunctionaris begeleidt u bij de procedure. Hij levert maatwerk afgestemd op de eisen en wensen rond uw vestiging.

Het proces van uitgifte bestaat uit 4 fasen:

  1. de intake
  2. optieverlening
  3. de koopovereenkomst en overdracht van de grond
  4. de aanvraag van vergunningen

Wilt u meer informatie over vestigingsmogelijkheden, het uitgifteproces, verkoopvoorwaarden en de vergunningaanvraag? Neem dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris Huig Bode via telefoonnummer (0111) 452 444 of via e-mail.