Bedrijfscontactfunctionaris

Soms is het als ondernemer lastig om binnen een gemeentelijke organisatie de juiste persoon te vinden. Als u bijvoorbeeld een vraag wilt stellen of een vergunning nodig hebt. Daarom hebben wij een bedrijfscontactfunctionaris.

Aanspreekpunt

Huig Bode is als bedrijfscontactfunctionaris het 1e aanspreekpunt voor alle ondernemers in onze gemeente. Als ondernemer kunt u met al uw vragen bij Huig terecht. Hij zorgt er vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste medewerker terecht komt. Dat scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd. Hij bewaakt dan ook de voortgang van het proces voor u.

Daarnaast kunt u de bedrijfscontactfunctionaris ook om advies vragen. Bijvoorbeeld als u een vergunning nodig hebt en niet weet hoe dit in zijn werk gaat. Of als u meer wilt weten over een bepaald besluit van het gemeentebestuur. De bedrijfscontactfunctionaris denkt mee en adviseert u over mogelijke stappen. 

Hebt u als ondernemer vragen? Of loopt u tegen problemen aan waarbij wij u mogelijk van dienst kunnen zijn? U kunt Huig bereiken via telefoonnummer (0111) 452 444 of e-mail.