Bedrijfscontactfunctionaris

Soms is het als ondernemer lastig om binnen een gemeentelijke organisatie de juiste persoon te vinden. Als u bijvoorbeeld een vraag wilt stellen of een vergunning nodig hebt. Daarom heeft de gemeente Schouwen-Duiveland een bedrijfscontactfunctionaris.

Befrijfscontactfunctionaris: Huig Bode

AANSPREEKPUNT

Huig Bode is als bedrijfscontactfunctionaris het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers in onze gemeente. Als ondernemer kunt u met al uw vragen bij Huig terecht. Hij zorgt er vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste medewerker terecht komt. Dat scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd. Hij bewaakt dan ook de voortgang van het proces voor u. Daarnaast kunt u de bedrijfscontactfunctionaris ook om advies vragen. Bijvoorbeeld als u een vergunning nodig hebt en niet weet hoe dit in zijn werk gaat. Of als u meer wilt weten over een bepaald besluit van het gemeentebestuur. De bedrijfscontactfunctionaris denkt mee en adviseert u over mogelijke stappen. 

Hebt u als ondernemer vragen? Of loopt u tegen problemen aan waarbij de gemeente u mogelijk van dienst kan zijn? U kunt Huig bereiken via telefoonnummer (0111) 452 444 of e-mail.