Zierikzee, Bedrijventerrein Gouwepoort

Het bedrijventerrein Gouwepoort in Zierikzee Park ligt vlakbij de zuidelijke entree van de stad Zierikzee, naast het Business Park, nabij het openbaar vervoer knooppunt en dichtbij de provinciale hoofdverbinding. Per dag passeren hier meer dan 12.000 auto’s. Een prominente locatie en tegen een concurrerende prijs!

Bouwstijl

De architectuur en kleurstelling moeten aansluiten bij de aanwezige en toekomstige gebouwen in het Business Park. Daarom moet u uw gebouw met duurzame materialen bouwen. Hierdoor krijgt de hoofdaansluiting aan de zuidzijde van de stad een eenduidige uitstraling.

Meer informatie over dit bedrijventerrein leest u in de brochure ‘Beeldkwaliteitsplan bedrijfsterrein Gouwepoort (pdf, 2 MB)’. 

Soorten bedrijven

Alleen bedrijven kunnen een kavel op het bedrijventerrein kopen en moeten de kavel bedrijfsmatig gebruiken. Bedrijfsvestiging is mogelijk voor bedrijven met een milieu-categorie tot en met 2.1. Detailhandel is niet toegestaan. Dat geldt ook voor perifere detailhandel en handel in auto’s, boten en caravans.

De prijzen bedragen € 117,50 per m2, exclusief btw, kosten koper.

Belangstelling?

Hebt u belangstelling voor een kavel op het bedrijventerrein Gouwepoort in Zierikzee? Onze bedrijfscontactfunctionaris kan u begeleiden bij de procedure. Hij levert maatwerk afgestemd op de eisen en wensen rond uw vestiging.

Het proces van uitgifte bestaat uit 4 fasen:

  1. de intake
  2. optieverlening
  3. de koopovereenkomst en overdracht van de grond
  4. de aanvraag van vergunningen

Wilt u meer informatie over vestigingsmogelijkheden, uitgifteproces, verkoopvoorwaarden en de vergunningaanvraag? Neem dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris Huig Bode via telefoonnummer (0111) 452 444 of via e-mail