Mantelzorgcompliment

Mantelzorgers verdienen waardering voor het vele werk dat zij voor een ander doen. Wij laten onze waardering voor mantelzorgers zien met het jaarlijkse mantelzorgcompliment. Dit zijn eilandbonnen ter waarde van € 75.

Inloggen met DigiD Mantelzorgcompliment aanvragen

Mantelzorgcompliment aanvragen

U kunt het mantelzorgcompliment van 10 november tot en met 10 december aanvragen.

Voor wie?

  • Voor mantelzorgers. Ook als u mantelzorger bent voor iemand op Schouwen-Duiveland, maar zelf niet op Schouwen-Duiveland woont. 
  • Voor wie mantelzorg krijgt. U kunt dit mantelzorgcompliment aanvragen voor maximaal 2 mantelzorgers. Zij hoeven niet per se op Schouwen-Duiveland te wonen.
  • Degene die mantelzorg ontvangt, moet wel op Schouwen-Duiveland wonen.

Wilt u het compliment aanvragen voor uw mantelzorger(s)? Vraag dan eerst of hij/zij geen bezwaar heeft dat u voor de aanvraag persoonlijke gegevens van hem/haar gebruikt.

Beoordeling aanvraag

Na het versturen van uw aanvraag, kijken we of deze aan de voorwaarden voldoet. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken of er geen dubbele aanvraag is ingediend voor een mantelzorger. U ontvangt van ons bericht als er een besluit genomen is over uw aanvraag.

Als de aanvraag is goedgekeurd, ontvangt degene voor wie het mantelzorgcompliment is aangevraagd, de eilandbonnen. Deze worden eind januari 2024 per post toegestuurd.