Nieuws en actualiteit

Uitbreiding tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo-3)
2 oktober 2020

Uitbreiding tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo-3)

Zelfstandig ondernemers kunnen ook de komende periode financiële ondersteuning krijgen vanwege de aanhoudende impact van het coronavirus.

Verbod op uitstallingen in openbare ruimte Zierikzee verlengd tot 1 november
25 september 2020

Verbod op uitstallingen in openbare ruimte Zierikzee verlengd tot 1 november

Afgelopen augustus is besloten dat winkeluitstallingen en reclameborden in de openbare ruimte tijdelijk niet meer zijn toegestaan in Zierikzee. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dit verbod te verlengen tot 1 november 2020. Het gaat enkel om de locaties Dam, Appelmarkt, Mol, Melkmarkt en Visslop.

Verlenging betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee voor vergunninghouders tot en met 31 december 2020
31 augustus 2020

De Rijksoverheid roept ons nog steeds op om waar mogelijk thuis te werken. Daarom zijn de parkeerplaatsen in Zierikzee tot en met 31 december 2020 24 uur beschikbaar voor vergunninghouders.

Kermissen Renesse en Zierikzee gaan deze zomer definitief niet door
15 juli 2020

Kermissen Renesse en Zierikzee gaan deze zomer definitief niet door

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de kermissen in Renesse en Zierikzee deze zomer definitief niet doorgaan. Gezien de drukte op het eiland in het hoogseizoen vormt de kermis in zowel Zierikzee als Renesse een te groot besmettingsrisico.

Gedoogregeling afhalen en bezorgen van maaltijden geldt tot 1 oktober 2020.
10 juli 2020

Gedoogregeling afhalen en bezorgen van maaltijden geldt tot 1 oktober 2020.

Door de afgekondigde landelijke maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn er nog steeds beperkingen voor de horeca . Zo is het volgens het huidige bestemmingsplan niet voor alle restaurants toegestaan om maaltijden te bezorgen of af te laten te halen.

Tijdelijke fietsenstallingen centrum Zierikzee
6 juli 2020

Tijdelijke fietsenstallingen centrum Zierikzee

Er zijn tijdelijke fietsenstallingen in de binnenstad van Zierikzee gerealiseerd. Het is de bedoeling dat de stallingen tot 1 oktober 2020 blijven.

Uitbreiding tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo-2)
25 juni 2020

Uitbreiding tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo-2)

Zelfstandig ondernemers kunnen ook de komende vier maanden financiële ondersteuning krijgen vanwege de aanhoudende impact van het coronavirus.

Verlenging betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee voor vergunninghouders tot en met  1 september 2020
23 juni 2020

Verlenging betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee voor vergunninghouders tot en met 1 september 2020

De Rijksoverheid roept ons nog steeds op om waar mogelijk thuis te werken. Daarom zijn de parkeerplaatsen in Zierikzee tot en met dinsdag 1 september 2020 24 uur beschikbaar voor vergunninghouders.

Testen op corona in Zierikzee
16 juni 2020

Testen op corona in Zierikzee

Vanaf dinsdag 16 juni is het op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur mogelijk om u in Zierikzee te laten testen op het coronavirus COVID-19. De testlocatie wordt ingericht bij Adrz (Koning Gustaafweg 2 in Zierikzee).