Krijg grip op geldzorgen, gemeente biedt ‘Steuntje in de Rug’

Heeft het stijgen van de prijzen voor energie, boodschappen, kleding en meer invloed op uw bestedingsruimte? Of kent u iemand waarvoor rondkomen een uitdaging is geworden? Misschien kan de gemeente helpen?

Sommige inwoners kunnen gebruikmaken van minimaregelingen, maar veel inwoners ook niet. Daarom hebben wij ons aanbod aan regelingen onlangs uitgebreid en geactualiseerd. We willen dat iedereen kan meedoen. Daarom nemen we een jaar lang de tijd om te informeren over het aanbod aan regelingen. Dit doen we met de campagne ‘Steuntje in de Rug’.

Of u nu een laag of hoog inkomen hebt, we raden echt aan om eens te kijken wat wij bieden. Er zijn regelingen op het gebied van sport, cultuur, vrije tijd, zorg, energiebesparing en vervoer. Het merendeel van deze regelingen is beschikbaar voor alle inwoners. Naast individuele ondersteuning, ondersteunen wij ook lokale organisaties die extra hulp bieden, ook zij worden op de webpagina genoemd.

Voor meer informatie over deze regelingen en hoe hiervan gebruik te maken, kijk op schouwen-duiveland.nl/steuntjeinderug.