Jachtseizoen Schouwen-Duiveland 2024

Samen met uw puber iets leuks doen wat jullie verbindt?

Doe dan mee met Jachtseizoen Schouwen-Duiveland. Een kat-en-muisspel waarbij jullie opdrachten doen en tegelijkertijd moeten rennen om uit handen te blijven van échte politie en handhaving!

We organiseren 3 edities:

  • 19 juni in Bruinisse
  • september nog 2 edities in Burgh-Haamstede en Zierikzee.

Zodra de data definitief zijn, leest u dat onder andere op deze website.

Wat gaan jullie doen?

Op 19 juni starten jullie om 15.30 uur in dorpshuis ‘De Vanger’ in Bruinisse. Daar krijgen jullie uitleg en daar komen jullie, als jullie ‘gepakt’ zijn, ook samen weer terug. We praten na en wij zorgen voor eten en drinken. De activiteit duurt inclusief eten tot ongeveer 19.00 uur.

Aanmelden

Hebt u of zorgt u voor een kind tussen de 12 een 17 jaar? Meld u dan uiterlijk 5 juni aan via het aanmeldformulier. Wij nemen daarna contact met u op.

Opgroeien in een kansrijke omgeving

Schouwen-Duiveland heeft de ambitie om de gemeente te zijn waar kinderen en jongeren in een kindvriendelijke omgeving opgroeien. We willen dat Schouwen-Duiveland een plek is:

  • waar kinderen en jongeren worden gewaardeerd;
  • ondersteund;
  • met plezier leven; en
  • kunnen uitkijken naar een mooie toekomst.

Met het programma Opgroeien in een Kansrijke Omgeving wil de gemeente iedereen samenbrengen. Van enthousiaste individuen, verenigingen, welzijnsorganisaties (en in de toekomst ook lokale bedrijven). Elke bijdrage telt en iedereen kan een verschil maken.