Afvalkalender

Wij halen het huishoudelijk afval gescheiden op. Dit betekent dat we in de ene week restafval in de grijze rolemmer ophalen. In de andere week het groenteafval, tuinafval en fruitafval (GFT) in de groene rolemmer. Ook halen we 1 keer in de 14 dagen plastic afval, drankkartons en blik op in de rolemmer met oranje deksel.

Website afvalkalender

Op de website 'Afvalkalender Schouwen-Duiveland' vindt u informatie over de inzameling van afval. Vul op de website uw postcode en huisnummer in en u ziet gelijk op welke dagen we het afval bij u inzamelen. Via het menu 'Wanneer' ziet u een maandkalender. U hebt ook de optie om de jaarkalender te bekijken. U kunt de inzamelkalender ook printen. Dit doet u door u de PDF versie te openen.

Halen we uw afval op een andere dag op? Dan staat dit ook in de afvalkalender.

Open de afvalkalender

Afval app

Naast de website hebben we ook een handige app met informatie over de inzameling van afval. Deze app heet ‘Afval Schouwen-Duiveland’.

Met deze app krijgt u bijvoorbeeld een melding als u uw rolemmer buiten moet zetten. Halen we uw afval op een andere dag op? Dan laat de app u dat ook weten.

Installeer de app vandaag nog op uw tablet of smartphone! Download de app ‘Afval Schouwen-Duiveland’ via de Play Store (Google) of App Store (Apple).