Seizoen- en weekmarkten

Op Schouwen-Duiveland hebben we een aantal vaste markten. 

Seizoenmarkt in Renesse

Deze markt is op de Kromme en Lange Reke in Renesse op woensdag. De markt duurt van 08.00 tot 15.00 uur. Op woensdag 26 juli valt de marktdag samen met de kermis. Dan duurt de markt van 08.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op de Hogezoom in Renesse. De marktperiode voor 2023 is van woensdag 5 april tot en met woensdag 2 november.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de Stichting Markten Schouwen-Duiveland. Ga hiervoor naar de website marktenzeeland.nl.

Weekmarkt in Zierikzee

Deze markt is op het Havenplein in Zierikzee op donderdag. De markt duurt van 09.00 tot 16.00 uur. Omdat het op donderdag 18 mei Hemelvaartsdag is, verschuift de markt naar vrijdag 19 mei. Op donderdag 3 augustus valt de markt samen met met de kermis. Daarom zal de markt plaatsvinden aan de Oude Haven en Havenpark in Zierikzee.

Voor meer informatie en aanmelden, kunt u contact opnemen met de Stichting Markten Schouwen-Duiveland. Ga hiervoor naar de website marktenzeeland.nl.

Paardenmarkt in Zierikzee

Jaarmarkt op het Havenplein, Havenpark, Kraanplein en de Oude Haven in Zierikzee. Deze markt is uitbesteed aan de ondernemersvereniging InZee. Als u mee wilt doen met deze markt, kunt u contact opnemen met deze vereniging. Er zijn maximaal 102 standplaatsen.