12 oktober bijeenkomst Cybercrime voor ondernemers

Cybercrime is helaas aan de orde van de dag. Hoe vaak leest u niet over een hack in het bedrijfsleven? De wereld van de cybercrime professionaliseert in hoog tempo. Het beveiligen van je data wordt alleen nog maar belangrijker. Xander Koppelmans is ondernemer en slachtoffer van cybercrime. Xander vertelt over wat een cyberaanval daadwerkelijk met uw bedrijf, uw team, uw relaties en met u als ondernemer doet, inclusief de schade en gevolgschade. Aansluitend geeft hij ook de praktische tips over wat u hier als ondernemer tegen mo├ęt doen.

Peter Lahousse (51) is een stuwende kracht achter de bestrijding van cybercriminaliteit. Politie en andere overheidsdiensten maken dankbaar gebruik van zijn digitale kennis en kunde. Naast diefstal-, fraude- en oplichtingszaken die op het internet plaatsvinden, bestrijdt Peter ook criminele praktijken die zich op het darkweb afspelen.

Aanmelden

Locatie: Het Vijfde Caisson (Watersnoodmuseum), Weg van de Buitenlandse Pers 3 in Ouwerkerk.

Tijd: inloop 18.30 uur/start 19.30 uur.

Voorafgaand aan de bijeenkomst liggen er broodjes klaar. U kunt zich optioneel aanmelden om mee te eten.

Meld u gratis aan voor deze avond over Cybercrime via deze link.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met ons Seviceteam via telefoonnummer (0111) 452 000 of stuur een e-mail naar Inge van den Houte.