Bedrijventerrein Gouwepoort, Zierikzee

Zierikzee Gouwepoort

Aan de tekening kunnen geen rechten ontleend worden.

Het bedrijventerrein Gouwepoort in Zierikzee Park ligt vlakbij de zuidelijke entree van de stad Zierikzee, naast het Business Park, nabij het openbaar vervoer knooppunt en dichtbij de provinciale hoofdverbinding. Per dag passeren hier meer dan twaalfduizend auto’s. Een prominente locatie en tegen een concurrerende prijs!

BOUWSTIJL

De architectuur en kleurstelling dienen aan te sluiten bij de aanwezige en toekomstige gebouwen in het Business Park. Dit om eenzelfde uitstraling langs de hoofdontsluiting aan de zuidzijde van de stad te krijgen. Om die reden moeten de gebouwen ook in duurzame materialen worden uitgevoerd. Dit biedt de ondernemer veel vrijheid

Meer informatie over dit bedrijventerrein leest u in de brochure ‘Beeldkwaliteitsplan bedrijfsterrein Gouwepoort’. 

SOORTEN BEDRIJVEN

Bedrijfsvestiging is mogelijk voor bedrijven met een milieucategorie tot en met 2.1. Detailhandel is niet toegestaan. Dat geldt ook voor perifere detailhandel en handel in auto’s, boten en caravans.

De prijzen bedragen € 115 per m² exclusief btw, kosten koper.

BELANGSTELLING?

Hebt u belangstelling voor een kavel op het bedrijventerrein Gouwepoort in Zierikzee? De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente kan u begeleiden bij de procedure. Hij levert maatwerk afgestemd op de eisen en wensen rond uw vestiging.

Het proces van uitgifte bestaat uit drie fasen:

  1. de intake
  2. de koopovereenkomst en overdracht van de grond
  3. de aanvraag van vergunningen

 

Voor meer informatie over vestigingsmogelijkheden, uitgifteproces, verkoopvoorwaarden en de vergunningaanvraag kunt u contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionaris Huig Bode via  telefoonnummer (0111) 452 444 of via e-mail