Ervaart u wateroverlast of overlast door warmte? Vul onze vragenlijst in

Het klimaat verandert. Dat merken we ook op ons eiland. De zomers zijn heter. Langere periodes van droogte worden afgewisseld met korte periodes van veel regen. Om te bepalen of er op het eiland extra maatregelen nodig zijn, hebben we uw hulp nodig. Vult u onze vragenlijst in?

Tussen 2023 en 2028 gaan we onderhoudswerkzaamheden aan het riool uitvoeren. Dit doen we op veel plekken op het hele eiland. We gaan standaard onderhoud doen. Maar we willen dit moment ook gebruiken om te kijken of we op bepaalde plekken nog meer en/of andere maatregelen kunnen nemen. Dit omdat we nu al op sommige plekken overlast ervaren van het veranderende klimaat.

Natuurlijk gaan wij zelf na of het rioolstelsel en het afvoer van het water nog goed werkt. Maar uw ervaringen zijn ook belangrijk, het helpt ons om een nog beter beeld te krijgen van de situatie ter plaatse. Zo kunnen we nog beter bepalen of en waar op het eiland extra maatregelen nodig zijn. Vult u daarom onze vragenlijst in? Dit duurt ongeveer 10 minuutjes.