Energiecoaches gezocht!

Lijkt het u leuk om mensen uit uw buurt te helpen met energiebesparing?

Gaat u graag het gesprek aan met mensen en haalt u er plezier uit om met een collega energiecoach op stap te gaan? Meldt u dan nu aan als energiecoach voor ‘Energieteam Schouwen-Duiveland.’

Als energiecoach gaat u samen met een collega bij mensen thuis langs om energieadvies te geven. Met behulp van een handige checklist kijkt u welke kleine maatregelen mensen kunnen nemen om hun huis te verduurzamen. Deze maatregelen worden daarna door een klusteam ook kosteloos uitgevoerd. Dus naast een gratis advies van u, krijgen de mensen ook echt een duurzamer huis.

Meld u aan als energiecoach

Wilt u meer informatie of uzelf direct aanmelden als coach? Ga naar de website van Energiek Zeeland en schrijf u in. U krijgt van ons een training en wordt daarmee klaargestoomd als coach. We vinden het vooral belangrijk dat u het leuk vindt om met mensen te praten en dat u op een enthousiaste en positieve manier mensen kunt inspireren. Ook krijgt u per bezoek 5 euro vrijwilligersbijdrage.

Energieteam Schouwen-Duiveland

Energieteam Schouwen-Duiveland is een samenwerking tussen de gemeente Schouwen-Duiveland, wooncorporatie Zeeuwland, de Zuidhoek en Energiek Zeeland. Het energieteam helpt inwoners uit de gemeente met het verduurzamen van hun huis. Dit doen we voor inwoners die in een ouder huis wonen en daardoor een hogere energierekening hebben. Zo zorgen we er samen voor dat iedere inwoner energie kan besparen.