Producttekst wijzigen

Omschrijving

De gemeente heeft verschillende gronden en gebouwen in eigendom die voor verhuur of gebruik in aanmerking (kunnen) komen.

Volkstuinen

De gemeente heeft volkstuinencomplexen in eigendom die voor verhuur in aanmerking komen in de plaatsen: Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Kerkwerve, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Serooskerke, Sirjansland en Zierikzee.

Gebouwen

Soms heeft de gemeente een pand in eigendom dat voor herontwikkeling of verkoop in aanmerking komt. Zolang het pand nog niet verkocht en/of her ontwikkeld is, komt het voor dat een dergelijk pand in gebruik wordt gegeven. Dit om vandalisme bij tijdelijke leegstand te voorkomen.

Hoe werkt het?

Voor een aanvraag voor het huren van een volkstuin, of het gebruiken van een gemeentelijk pand, dient u een aanvraag in via de knop ‘Aanvraag’ in het rechtermenu op deze pagina.

Volkstuinen

Vervolgens wordt bekeken of er binnen het volkstuinencomplex vrije kavels beschikbaar zijn. Indien dit het geval is, ontvangt u van ons een aanbod om een volkstuin te kunnen huren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Wattez via telefoonnummer (0111) 452 261.

Gebouwen

Vervolgens wordt door ons beoordeeld of wij het betreffende pand in gebruik willen geven en onder welke voorwaarden. Indien het pand in gebruik kan worden gegeven, ontvangt u een aanbod van ons. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Roda via telefoonnummer (0111) 452 432.

Wat kost het?

Afhankelijk van de aanvraag wordt u een huurprijs of gebruiksvergoeding in rekening gebracht.