Gemeentelijke publicaties online

GAAN MIJN BUREN VERBOUWEN? Zo weet je ervan!

Steeds meer inwoners en ondernemers kiezen ervoor om berichten van overheidsinstanties over ontwikkelingen in hun dorp, stad of buurt digitaal te ontvangen. Daarbij gaat het om vergunningen, (bouw)plannen en regelgeving zoals de verbouwing van een huis of een terrasvergunning.
Ook de gemeente Schouwen-Duiveland biedt haar diensten en berichten steeds vaker digitaal aan. Een ontwikkeling die in de huidige samenleving niet meer is weg te denken.

Kennisgevingen van de gemeente Schouwen-Duiveland over uw dorp, stad of buurt zijn online te vinden. Via de e-mailservice of app van ‘over uw buurt’ kunt u continue op de hoogte blijven van wat er speelt in uw omgeving. Dat is wel zo prettig en veilig wonen.

U ontvangt informatie van regionale overheidsorganisaties zoals bijvoorbeeld de gemeente, de provincie of het waterschap, rechtstreeks in uw mail of via de app op uw smartphone of tablet. U kunt zelf instellen welke berichten, van welke organisatie, u wilt ontvangen. De app downloaden, of inschrijven voor de e-mailservice, kan via overuwbuurt.overheid.nl.

Met deze service zijn de kennisgevingen snel en eenvoudig te vinden via de digitale weg. Informatie van de overheid komt via ‘Over uw buurt’ op één plek samen. Hierdoor bent u constant slechts één klik verwijderd van de meest recente berichten over uw dorp, stad of buurt. 
De kennisgevingen via ‘over uw buurt’ zijn de formele wijze om deze informatie bekend te maken.
Als extra service worden de kennisgevingen ook wekelijks gepubliceerd in de gemeenterubriek in Wereldregio.