Rijbewijs, vermissing

Omschrijving

_______________________________________________________________________________________________________________________

Belangrijke mededeling in verband met het coronavirus

Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Dan vragen we u geen afspraak te maken en niet naar het gemeentehuis te komen. Zodra u geen verkoudheidsklachten meer heeft kunt u via onze website een (nieuwe) afspraak maken. Voor de meest actuele informatie kunt u de nieuwsberichten op onze website raadplegen: schouwen-duiveland.nl. Bedankt voor uw begrip en medewerking!

_______________________________________________________________________________________________________________________

Bent u uw rijbewijs kwijt of hebt u het vermoeden dat het is gestolen? Dan hoeft u geen aangifte te doen bij de politie. U moet wel een verklaring van vermissing afleggen bij de gemeente. Kom voor het afleggen van de verklaring van vermissing persoonlijk langs op het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Een verklaring van vermissing is nodig om misbruik van uw oude rijbewijs te voorkomen en om een nieuw rijbewijs te kunnen aanvragen. U legt in de verklaring uit hoe u uw oude rijbewijs bent kwijtgeraakt. U kunt tijdens uw bezoek direct een nieuw rijbewijs aanvragen.

Hoe werkt het?

Om een afspraak te maken, klikt u op de knop 'Afspraak maken' in het rechtermenu op deze pagina.

Let op:

  • Als u in het formulier klikt op de knop 'Afspraak maken' krijgt u een lijst met datums te zien. Kiest u een datum en ziet u geen tijden? Dat betekent dat er op deze dag geen afspraak meer mogelijk is.
  • Heeft u een datum en tijd geselecteerd? Scroll dan helemaal naar beneden om uw afspraak te bevestigen.

Wat kost het?

Een verklaring van vermissing kost € 14,30.