Persoonslijst

Omschrijving

_____________________________________________________________________________________________________________________

Belangrijke mededeling in verband met het coronavirus

Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Dan vragen we u geen afspraak te maken en niet naar het gemeentehuis te komen. Zodra u geen verkoudheidsklachten meer heeft kunt u via onze website een (nieuwe) afspraak maken. Voor de meest actuele informatie kunt u de nieuwsberichten op onze website raadplegen: schouwen-duiveland.nl. Bedankt voor uw begrip en medewerking!

______________________________________________________________________________________________________________________

Iedereen die in de gemeente Schouwen-Duiveland woont, heeft een eigen persoonslijst. Hierin zijn al uw persoonlijke gegevens opgenomen die belangrijk zijn voor de overheid.

In uw persoonslijst staat uw naam, geboortedatum en -plaats, geslacht, gegevens over uw ouders, nationaliteit en verblijfsadressen. Soms staan er ook gegevens in over uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Als u kinderen hebt, staan die ook in uw persoonslijst.

Wilt u zien welke organisaties uw persoonsgegevens krijgen en waarom? Dan kunt u zelf de BRP-scan doen.

Hoe werkt het?

Om een aanvraag van een afschrift van uw persoonslijst te doen, moet u een afspraak maken via de knop 'Afspraak maken' in het rechtermenu op deze pagina.

Let op:

  • Als u in het formulier klikt op de knop 'Afspraak maken' krijgt u een lijst met datums te zien. Kiest u een datum en ziet u geen tijden? Dat betekent dat er op deze dag geen afspraak meer mogelijk is.
  • Heeft u een datum en tijd geselecteerd? Scroll dan helemaal naar beneden om uw afspraak te bevestigen.

Wat kost het?

Een afschrift persoonslijst BRP kost € 20,45.