Plaagdierbestrijding

Omschrijving

Rattenoverlast

  • Particulier: als u als particulier last heeft van ratten, kunt u een melding doen bij het Uitvoeringsbedrijf Openbare Ruimte. De rattenbestrijding voor particulieren is gratis.
  • Bedrijven: bedrijven dienen voor rattenbestrijding contact op te nemen met Kik Ongediertebestrijding in Nieuwerkerk via (0111) 218000.

Overige plaagdieren

Voor overige plaagdieren, zoals wespen, muizen, vliegen en kakkerlakken kunt u (zowel als particulier als bedrijf) ook contact opnemen met Kik Ongediertebestrijding.

Er wordt grondig en discreet gewerkt waarbij het milieu wordt gespaard!

Hoe werkt het?

Heeft u als particulier last van rattenoverlast? Klik op de knop 'Melding plaagdierbestrijding' in het rechtermenu op deze pagina.

U kunt ook onze Servicelijn bellen op telefoonnummer (0111) 452 111 op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 16.00 uur.

Wat gebeurt er met uw melding?

De medewerker van de Servicelijn registreert uw melding en persoonsgegevens en geeft dit door aan de vakspecialist. De vakspecialist streeft ernaar om binnen vijf werkdagen langs te komen om het probleem te inventariseren.

Wanneer de melding spoed heeft, wordt er dezelfde dag nog contact met u opgenomen.

Wat moet ik doen?

U kunt ook zelf al veel doen aan overlast van plaagdieren. Kijk op meldpuntongedierte.nl of milieucentraal.nl voor tips en informatie.

Wat kost het?

Het bestrijden van ratten voor particulieren is gratis.