Big bags voor tuinafval inwoners binnenstad Zierikzee

Omschrijving

Woont u in de binnenstad van Zierikzee en hebt u tuinafval? Dan is het goed om te weten dat u voor fijn tuinafval, zoals bladeren en gras, een gratis big bag van ons kunt krijgen. Grof tuinafval, zoals takken, kunt u gratis kwijt op de milieustraat.

Hoe werkt het?

Aanvragen big bag

U kunt de big bag voor fijn tuinafval gratis van ons krijgen. U kunt de big bag bij onze Servicelijn aanvragen. Dit kunt u doen door te klikken de knop ‘Melding Servicelijn’ in het rechtermenu op deze pagina. U kunt onze Servicelijn ook telefonisch bereiken op telefoonnummer (0111) 452 111. De Servicelijn is op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 16.00 uur.

Big bag laten legen

Wilt u uw big bag laten legen? Neem dan contact op met onze Servicelijn (zie hierboven). Als u dit uiterlijk donderdag om 12.00 uur aan ons doorgeeft, dan wordt de big bag vrijdag al opgehaald.

De big bag mag alleen op de afgesproken dag dat deze geleegd wordt langs de openbare weg gezet worden. Houd er rekening mee dat onze vrachtwagen de plek moet kunnen bereiken. U kunt de big bag bijvoorbeeld met een kruiwagen naar de afgesproken plek brengen.

Wat kost het?

De big bag is gratis. Ook aan het legen van de big bag zijn geen kosten verbonden.