Wegwerkzaamheden op Schouwen-Duiveland

Komende maanden staan er verschillende werkzaamheden aan wegen en fietspaden gepland op Schouwen-Duiveland. Om het overzichtelijk te houden zetten we de werkzaamheden op deze pagina op een rijtje.

Elke link onder meer informatie verwijst naar het nieuwsbericht waar u meer informatie kunt vinden over de werkzaamheden.

Tussen 30 september en 22 november 2019: 
Werkzaamheden fietspad n57/n59

Rijkswaterstaat werkt tussen 30 september en 22 november 2019 aan het fietspad langs de N59 en N57, rond Burgh-Haamstede, Nieuwerkerk en Oosterland. Het asfalt wordt vernieuwd, er worden bomen gekapt en nieuwe bomen geplant.

Meer informatie

weekendafsluiting N59 Laan van St. Hilaire - Schelphoek

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de N59. In verband met deze werkzaamheden is de N59 bij Zierikzee in het weekend van 25-27 oktober afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

De N59 is in beide richtingen afgesloten tussen Zierikzee (Laan van St. Hilaire) en Serooskerke (Schelphoek) van vrijdag 25 oktober 22.00 uur tot zondag 27 oktober 18.00 uur.
Verkeer wordt lokaal omgeleid via de N653 en de N655.

Deze werkzaamheden zouden eind september worden uitgevoerd, maar werden uitgesteld in verband met ongunstige weersomstandigheden. Ook deze nieuwe planning is onder voorbehoud.

afsluiting wegwerkzaamheden N59