Nieuws en actualiteit

Testen op corona in Zierikzee
16 juni 2020

Testen op corona in Zierikzee

Vanaf dinsdag 16 juni is het op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur mogelijk om u in Zierikzee te laten testen op het coronavirus COVID-19. De testlocatie wordt ingericht bij Adrz (Koning Gustaafweg 2 in Zierikzee).

Terrasuitbreiding voor horecaondernemers en strandpaviljoenhouders
26 mei 2020

Terrasuitbreiding voor horecaondernemers en strandpaviljoenhouders

De gemeente Schouwen-Duiveland stelt horecaondernemers en strandpaviljoenhouders in de gelegenheid een plan in te dienen om hun terras tijdelijk uit te breiden en te exploiteren binnen de nu geldende openings- en sluitingstijden.

Uitslag parkeerenquête centrum Zierikzee en vervolgproces
1 mei 2020

Uitslag parkeerenquête centrum Zierikzee en vervolgproces

Via de enquête, uitgezet door een extern adviesbureau, is opgehaald wat de parkeerwensen van de inwoners, ondernemers, werknemers en bezoekers van het centrum van Zierikzee zijn. We informeren u graag over de uitkomsten en het vervolgproces.

Nieuwe burgemeester benoemd
20 april 2020

Nieuwe burgemeester benoemd

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties laat weten dat Jack van der Hoek 17 april bij Koninklijk Besluit benoemd is tot nieuwe burgemeester van Schouwen-Duiveland. De benoeming gaat in op 12 mei 2020.