Nieuws en actualiteit

Griffier
28 april 2021

Griffier

Gemeente Schouwen-Duiveland heeft een vacature voor de mooie positie van Griffier voor 36 uur per week.

12 lintjes op Schouwen-Duiveland
26 april 2021

12 lintjes op Schouwen-Duiveland

Op maandag 26 april reikt burgemeester Jack van der Hoek de Koninklijke onderscheidingen uit tijdens de ‘Lintjesregen’. Twaalf inwoners van Schouwen-Duiveland (4 dames en 8 heren), waaronder een echtpaar, worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Senior Beleidsmedewerker Sociaal Domein
26 april 2021

Senior Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Voor onze afdeling Wonen, Werken en Leven zijn we op zoek naar een Senior Beleidsmedewerker Sociaal Domein voor 32 uur per week.

Werking stoplichten N59 Nieuwerkerk
20 april 2021

Werking stoplichten N59 Nieuwerkerk

De stoplichten op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk zijn aan het einde van hun levensduur. Rijkwaterstaat is momenteel druk bezig met de voorbereiding voor de vervanging.

Zoektocht naar locatie nieuwe hoogspanningsstation van start
16 april 2021

Zoektocht naar locatie nieuwe hoogspanningsstation van start

Deze week starten TenneT en Enduris met het participatieproces voor het nieuwe 150kV-hoogspanningsstation op Schouwen-Duiveland. Samen met de omgeving gaan de netbeheerders op zoek naar geschikte locaties.

Renesse, Hoogenboomlaan 42 - ontwerpbestemmingsplan
16 april 2021

Renesse, Hoogenboomlaan 42 - ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoogenboomlaan 42 Renesse’ met identificatienummer NL.IMRO.1676.00311BphRE309643-ON01 van 19 april tot en met 31 mei 2021 ter inzage ligt.

Strandonderzoek afgerond
15 april 2021

Strandonderzoek afgerond

Het eerste onderzoek uit het gemeentelijke Meerjarig onderzoeks- en projectenprogramma Agenda Toerisme 2018-2026 is afgerond: het strandonderzoek.

Informatie over het parkeervignet
14 april 2021

Informatie over het parkeervignet

Vanuit de gemeente Schouwen-Duiveland ontvangen we op dit moment vragen over het parkeervignet. Niet te verwarren met de bewonersvergunning voor inwoners in de Westhoek en Zierikzee. We informeren u graag over het parkeervignet.

Notitie algemene regels gebruik knalapparatuur voor het verjagen van vogels
12 april 2021

Notitie algemene regels gebruik knalapparatuur voor het verjagen van vogels

Van 12 april tot en met 23 mei 2021 is het mogelijk om zienswijzen te geven op het concept van de notitie algemene regels voor gebruik van knalapparatuur.