Nieuws en actualiteit

Aangepaste routes ophalen huisvuil in verband met Pasen en Koningsdag
7 april 2020

Aangepaste routes ophalen huisvuil in verband met Pasen en Koningsdag

Maandag 13 april (tweede paasdag) en maandag 27 april (Koningsdag) wordt geen huisvuil ingezameld. In plaats daarvan komen wij op zaterdag 11 april en zaterdag 25 april bij u langs.

Handhavingsinspecteur
7 april 2020

Handhavingsinspecteur

Het cluster Integrale Veiligheid en Handhaving van de afdeling Openbare Werken zoekt een handhavingsinspecteur op het gebied van bouwregelgeving voor 21,6 uur.

Betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee  beschikbaar voor vergunninghouders
6 april 2020

Betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee beschikbaar voor vergunninghouders

Door het verlengen van de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan zijn de parkeerplaatsen in Zierikzee tot en met dinsdag 28 april 24 uur beschikbaar voor vergunninghouders.

Beleidsmedewerker Jeugd

Beleidsmedewerker Jeugd

Voor onze afdeling Werken, Wonen, Leven zoeken wij een Beleidsmedewerker Jeugd voor 32-36 uur per week.

Maatregelen gemeentelijke markten Renesse en Zierikzee

Maatregelen gemeentelijke markten Renesse en Zierikzee

Gezien de huidige situatie zijn, in goed overleg met de marktondernemers, maatregelen voor de markten in Renesse en Zierikzee getroffen.

Persoonlijke boodschap burgemeester Rabelink
4 april 2020

Persoonlijke boodschap burgemeester Rabelink

Ik wil mij in het bijzonder richten tot de (toeristische) ondernemers. Afgelopen weekend zijn er drastische maatregelen genomen, met name voor de belangrijkste economische pijler van Schouwen-Duiveland, de toeristische sector. Ik wil u een hart onder de riem steken.

Eilandjes in het Grevelingenmeer verboden gebied
3 april 2020

Eilandjes in het Grevelingenmeer verboden gebied

De voorzitter van de Veiligheidsregio Zeeland heeft de eilandjes in het Grevelingenmeer gelegen in de gemeente Schouwen-Duiveland aangewezen als verboden gebied.

Coronamonitor Zeeland
3 april 2020

Coronamonitor Zeeland

Er is een coronamonitor gemaakt voor Zeeland. De monitor geeft inzicht in de economische impact van de COVID-19 uitbraak.

Aanbeveling nieuwe burgemeester
2 april 2020

Aanbeveling nieuwe burgemeester

De gemeenteraad van Schouwen-Duiveland heeft op 2 april 2020 besloten de heer J. Chr. Van der Hoek (1963) uit Uitgeest bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen als nieuwe burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland.