Hulp voor gedupeerden kinderopvangtoeslagaffaire

Door de kinderopvangtoeslagaffaire zijn veel gezinnen de afgelopen jaren in de problemen gekomen. Dit komt omdat de Belastingdienst ten onrechte de kinderopvangtoeslag heeft stopgezet.

<h1>Hulp voor gedupeerden kinderopvangtoeslagaffaire</h1>

Veel gezinnen moesten daardoor geld terugbetalen. De Belastingdienst/Toeslagen compenseert hen daar financieel voor. Maar voor gezinnen die in de problemen zijn geraakt, is dat niet altijd voldoende. Er kunnen bijvoorbeeld problemen ontstaan zijn rondom huisvesting, financiĆ«n, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen.

Melden

Bent u gedupeerd door de kinderopvangtoeslagaffaire en woont u in de gemeente Schouwen-Duiveland? En is er nog geen contact met u opgenomen? U kunt zich melden door te bellen naar (0111) 452 280 of een e-mail te sturen.

Wij willen gedupeerde gezinnen namelijk helpen bij problemen die zijn ontstaan.