Griffier

Gemeente Schouwen-Duiveland heeft een vacature voor de mooie positie van Griffier voor 36 uur per week.

<h1>Griffier</h1>

Informatie en reageren

Klik hier voor de vacature Griffier. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Margo Lemsom, voorzitter werkgeverscommissie, via margo.lemsom@schouwen-duiveland.nl of met de huidige griffier, Teun van Oostenbrugge, 0111-452310 of via teun.van.oostenbrugge@schouwen-duiveland.nl. Over de procedure kun je informatie inwinnen bij Wim Kommeren, P&O-adviseur, 0111-452407 (vanaf 3 mei 2021) of via wim.kommeren@schouwen-duiveland.nl.

Meer weten over werken bij de gemeente Schouwen-Duiveland? Bekijk dan de informatie op onze Werken-bij-site.

Reageren op deze vacature kan door online te solliciteren tot en met 23 mei 2021.