Gemeente Schouwen-Duiveland weer bereikbaar via Whatsapp

Vanaf maandag 8 februari is de gemeente Schouwen-Duiveland weer bereikbaar via de mobiele berichtendienst WhatsApp. Het WhatsApp-nummer van de gemeente is 06 10 11 51 63 en kan alleen gebruikt worden voor het versturen van berichten.

<h1>Gemeente Schouwen-Duiveland weer bereikbaar via Whatsapp</h1>

Het is niet mogelijk om via dit nummer naar de gemeente te bellen of sms-berichten te versturen.

Bereikbaarheid

Appberichten worden tijdens de uren behandeld waarop wij telefonisch bereikbaar zijn. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Berichten die buiten werktijden en in het weekend worden gestuurd proberen we de eerstvolgende werkdag voor 10.00 uur te beantwoorden.

In april 2018 breidden wij onze dienstverlening uit met Whatsapp. Helaas van korte duur. Na beleidswijzigingen bij Whatsapp moesten wij eind 2019 stoppen met de berichtendienst. Inmiddels staat Whatsapp overheden weer toe en hebben wij Whatsapp zo snel mogelijk opnieuw toegevoegd aan onze dienstverlening.