Eenzaamheid in coronatijd

Het coronavirus treft ons allemaal. In het bijzonder mensen met een beperkt sociaal netwerk of kwetsbare mensen. U kunt zich eenzaam voelen omdat u het contact met anderen mist, omdat uw gezondheid beperkingen met zich meebrengt of omdat u iemand hebt verloren. Gelukkig zijn er veel mensen op Schouwen-Duiveland die zich juist in deze tijden willen inzetten voor mensen die het moeilijk hebben. 

<h1>Eenzaamheid in coronatijd</h1>

Heeft u hulp of een luisterend oor nodig?

Als u graag in contact komt met een vrijwilliger voor een praatje of een boodschap, kunt u contact opnemen met SMWO. De contactgegevens vindt u op de website van het vrijwilligerspunt. Ook zijn er hulpkringen actief op Schouwen-Duiveland die hun buurt- of dorpsgenoten graag helpen bij kortdurende (kleine) klusjes. De telefoonnummers vindt u hier.

Wilt u hulp bieden?

Als u een initiatief heeft, of wil weten waar uw inzet gebruikt kan worden, neem dan contact op met SMWO. De contactgegevens vindt u op de website van het vrijwilligerspunt. De medewerkers van SMWO kunnen meedenken en vrijwilligers aan uw initiatief verbinden.