Digitaal spreekuur duurzame verwarming wijk Malta

Zeeuwland, Zeeuwind en de gemeente nodigen inwoners van de wijk Malta uit voor een digitaal spreekuur over het duurzaam verwarmen van de woningen in de wijk.

<h1>Digitaal spreekuur duurzame verwarming wijk Malta</h1>

Woningcorporatie Zeeuwland, Energiecoöperatie Zeeuwind en de gemeente Schouwen-Duiveland nodigen inwoners van de wijk Malta van harte uit om deel te nemen aan het digitale spreekuur over het duurzaam verwarmen van de woningen in de wijk.

Het spreekuur wordt gehouden op 23 februari van 19.00-20.30 uur. Natuurlijk is er alle ruimte om uw vragen te stellen. Daarnaast zullen we ingaan op de uitkomsten van de enquête, waarover u in de nieuwsbrief ook kunt lezen. Vertellen we aan u wat we met deze resultaten gaan doen en wat de vervolgstappen zijn in het project ‘Duurzame verwarming wijk Malta’.

Wilt u deelnemen aan dit digitaal spreekuur? Meld uzelf uiterlijk vrijdag 19 februari per e-mail aan via e-mail. Op 22 februari ontvangt u per e-mail een link. U kunt dan deelnemen.