Kennisbijeenkomsten 'Kansen en knelpunten voor zoet water in de ondergrond'

Begin 2021 organiseren we vanuit het POP3-project "Samenwerken voor Zoet water – van pilots naar grootschalige toepassing" twee online kennisbijeenkomsten.


<h1>Kennisbijeenkomsten 'Kansen en knelpunten voor zoet water in de ondergrond'</h1>

Donderdag 28 januari: Zoet water in de poelgronden en dinsdag 2 februari Zoet water op de kreekruggen.Wethouder Paula Schot en voorzitter van Agrarisch Schouwen-Duiveland Pieter de Ruijter openen beide bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken experts van Deltares, Acacia Water en KWR Water Research Institute hoe de ondergrond kan helpen in de zoetwatervoorziening op Schouwen-Duiveland. U vindt op de website van LivingLab Schouwen-Duiveland meer informatie en kunt zich daar ook aanmelden.