Bereken zelf uw gemeentelijke belastingen voor 2021

In februari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen 2021. U kunt nu al berekenen hoeveel u dit jaar moet betalen en dit vergelijken met vorig jaar. Handig toch?

<h1>Bereken zelf uw gemeentelijke belastingen voor 2021</h1>

U kunt hiervoor de Lokale Lastenmeter gebruiken. Dit is een website waar u een aantal persoonlijke gegevens kunt invullen, zoals de WOZ-waarde van uw woning. Vervolgens wordt automatisch berekend wat u in 2021 aan gemeentelijke belastingen moet betalen. Houd er rekening mee dat het daadwerkelijk te betalen bedrag mogelijk iets afwijkt.

Meer of minder betalen?

U ziet in één oogopslag of het te betalen bedrag hoger, lager of gelijk is dan vorig jaar. Het daadwerkelijk te betalen bedrag kan iets afwijken. Verschillen in bedragen komen doordat uw persoonlijke situatie is gewijzigd. Ook interessant om te weten: u kunt met de Lokale Lastenmeter zelfs een vergelijking maken met omliggende gemeenten en zelfs met het gemiddelde van heel Nederland. Geïnteresseerd: neem dan een kijkje op de website van de Lokale Lastenmeter.

Vragen?

Hebt u een vraag over de lastenmeter of de gemeentelijke belastingen? Dan kunt u contact opnemen met Samenwerking Belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland, te bereiken via telefoonnummer (0118) 675 000.