Spreekuren VSB Fonds

Kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij VSBfonds. VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft.

<h1>Spreekuren VSB Fonds</h1>

Wil je weten of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds? Meld je dan aan voor ons spreekuur.

Vanwege Corona kunnen we tot eind 2020 niet naar Zeeland toe komen om spreekuren te houden. Toch blijven wij graag met u in gesprek. We nodigen u daarom van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen.

Op 12 november en 8 december 2020 zitten we tussen 10.00 uur en 16.00 uur voor u klaar op het volgende telefoonnummer: 030 230 3306

Over VSBfonds

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.