Nieuwe editie van SD SPORT

Wandelen, hardlopen, fietsen, paardrijden, fitness,….In de nieuwste editie van het magazine SD Sport vertelt burgemeester Jack van der Hoek welke sporten hij allemaal beoefent en hoe belangrijk hij het vindt om te bewegen.

<h1>Nieuwe editie van SD SPORT</h1>

Hij draagt het magazine dan ook een warm hart toe: “Ik denk dat SD SPORT een mooie manier is om kennis te maken met de sporten op het eiland, met wat er op dat vlak gebeurt. En het is natuurlijk altijd leuk om te lezen over mensen, hoe zij met hun sport bezig zijn, wat het voor hen doet en wat voor betekenis het voor ze heeft.”

Bekijk hier de korte video.

Lees het interview met Jack van der Hoek en andere interessante items over o.a. de buurtsportcoaches van SMWO  en sporten in coronatijd in de zomereditie 2020 van SD SPORT