Huisartsenzorg in coronatijd

Hebt u een huisarts nodig? Ga niet zonder afspraak naar de huisarts. Maak altijd eerst telefonisch een afspraak. Zonder afspraak wordt u niet binnengelaten. Kom, indien mogelijk, alleen.

<h1>Huisartsenzorg in coronatijd</h1>

Tijdens kantoortijden: huisartsenpraktijk

Bel van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur uw eigen huisartsenpraktijk of de huisartsenpraktijk in uw verblijfplaats.

Kijk op de website van de Zeeuwse Huisartsen Coöperatie voor een overzicht van huisartsenpraktijken en de contactgegevens.

Buiten kantoortijden: huisartsenpost

Bel van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur, zaterdag, zondag en feestdagen de Huisartsenpost Schouwen-Duiveland: (0900) 1585. Voor buitenlandse toeristen die mobiel bellen: 0031-88 0228104.

De huisartsenpost is bedoeld voor alle spoedeisende huisartsenzorg. U kunt hier terecht met acute zorgvragen die niet tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts kunnen wachten.

Hebt u medicijnen nodig?

U dient een recept van uw eigen huisarts te hebben. Medicijnen graag telefonisch bestellen. Kom alleen bij het ophalen van uw medicijnen. Kom niet naar de apotheek/praktijk als u coronagerelateerde klachten hebt.