Verlenging betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee voor vergunninghouders tot en met 1 juli

Door het verlengen van de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan zijn de parkeerplaatsen in Zierikzee tot en met woensdag1 juli 24 uur beschikbaar voor vergunninghouders.

<h1>Verlenging betaalde parkeerplaatsen binnenstad Zierikzee voor vergunninghouders tot en met 1 juli</h1>

Vanuit de overheid worden diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is thuiswerken waar nodig en het beperken van sociale contacten.

We zien dat veel bewoners gehoor geven aan deze oproep om thuis te werken en om sociale contacten te beperken. Het thuiswerken zorgt er echter voor dat in de binnenstad van Zierikzee de parkeerplaatsen voor vergunninghouders een nog hogere bezettingsgraad hebben dan op een ‘normale’ werkdag.

Het beperken van sociale contacten zoals bijvoorbeeld het bezoeken van de horeca zorgt er voor dat de betaalde parkeerplaatsen juist een lagere bezettingsgraad hebben. Deze situatie vraagt om tijdelijke aanpassing van het parkeerbeleid.

Gezien de verlening van de maatregelen om het coronavirus tegen wordt de tijdelijke aanpassing van het parkeerbeleid ook verlengd. Het overgrote deel van de betaalde parkeerplaatsen in de binnenstad van Zierikzee wordt tot en met woensdag1 juli 24 uur per dag beschikbaar gesteld aan vergunninghouders.

Let op! Voor de parkeerplaats Gasthuisboomgaard gelden deze tijdelijke regels niet