Digitaal inspreken bij een commissievergadering

Door de coronamaatregelen vergadert de gemeenteraad en de commissies momenteel noodgedwongen niet fysiek in de Burgerzaal van het gemeentehuis. In plaats daarvan vergadert men digitaal. Deze verandering vraagt om een aangepaste werkwijze voor insprekers.

<h1>Digitaal inspreken bij een commissievergadering</h1>

Woensdag 20 mei staat de eerste digitale commissievergadering op de planning. Een digitale vergadering vraagt om een iets andere werkwijze voor insprekers. Gelukkig blijft het gewoon mogelijk om je als inspreker aan te melden. Wel vragen we uw verzoek tot inspreken vooraf te melden bij de griffier.

U ontvangt een bevestiging en een uitgebreide instructie hoe het digitaal inspreken in zijn werk gaat en waar u rekening mee moet houden.

Wilt u graag inspreken of hebt u een vraag? Stuur dan een e-mail naar griffier de heer T. van Oostenbrugge.