Herstelcampagne voor toerisme

Hoewel we tijdelijk geen bezoekers kunnen ontvangen en thuis op dit moment de beste bestemming is, laten de Zeeuwse ondernemers zien dat ze niet bij de pakken neerzitten.

<h1>Herstelcampagne voor toerisme</h1>

Daarom hebben de ondernemers, elk in hun eigen vakgebied, een boodschap opgenomen voor alle fans van Zeeland. Zodra het weer kan, staan zij klaar om gasten met open armen te ontvangen.

Hopelijk kunnen de beperkende maatregelen rondom het coronavirus over een tijdje worden teruggeschroefd. Als het zover is, willen we klaar staan met initiatieven om de bezoekers weer voor Zeeland te winnen. Daarom werkt gemeente Schouwen-Duiveland nauw samen met de provincie, Toeristisch Ondernemend Zeeland (TOZ), de VVV Zeeland en andere Zeeuwse gemeenten aan een promotiecampagne voor Zeeland. Deze herstelcampagne wordt uiteraard pas uitgerold na de crisis, als we onze gasten weer kunnen verwelkomen.