Noodopvang voor kinderen

Tot en met maandag 6 april zijn scholen en kinderdagverblijven gesloten. Voor kinderen van ouders in bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer is er wel opvang in de school en het kinderdagverblijf. Deze opvang is zonder extra kosten.

<h1>Noodopvang voor kinderen</h1>

Bekijk hier de lijst met cruciale beroepen.

We adviseren ouders met vragen contact op te nemen met het kinderdagverblijf of de school. Dit geldt ook voor ouders die normaliter geen gebruik maken van kinderopvang. In de gemeente Schouwen-Duiveland verzorgt Kibeo de kinderopvang in (bijna) alle kernen. In Bruinisse verzorgt naast Kibeo, ook het Kinderpaleis kinderopvang. Kijk op de website van Kibeo en Kinderpaleis voor de contactgegevens. Ook gastouders mogen deze noodopvang verzorgen. 

Bekijk de poster van de Rijksoverheid voor meer informatie.