Duinovergangen niet, of slechts beperkt, begaanbaar door stormschade

Door de storm, in combinatie met het hoge water, is er op de stranden behoorlijk wat zand afgeslagen. Hierdoor zijn de duinovergangen slecht, of helemaal niet begaanbaar.

<h1>Duinovergangen niet, of slechts beperkt, begaanbaar door stormschade</h1>

Na de hevige storm op zondag leek het nog mee te vallen met de schade aan het strand. Maar door de harde wind en het hoge water in de nacht van dinsdag op woensdag (12 februari) is er alsnog de nodige schade aan de strandovergangen ontstaan.

Bij een aantal duinovergangen, zoals het Middenpad en het Verklikkerpad, is het duin afgeslagen tot wel vijf meter hoogte. Ook bij de andere strandopgangen is schade ontstaan waardoor deze slecht, of niet, begaanbaar zijn.

Herstel

Donderdag (13 februari) wordt er gestart met het weer enigszins begaanbaar, en berijdbaar, maken van de duinovergangen.