Afvalwebsite en app

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een speciale afvalwebsite en afval-app. Met de website en app kunnen inwoners zelf zien op welke dagen hun rolemmers geleegd worden. De nieuwe website heet afvalkalender.schouwen-duiveland.nl, de afval-app heet Afval Schouwen-Duiveland.

<h1>Afvalwebsite en app</h1>

Hoe werkt het?

Door op de website of in de app de postcode en huisnummer in te vullen, is makkelijk te zien op welke dagen het afval ingezameld wordt. Via de nieuwe website is ook een, te printen, digitale afvalkalender beschikbaar. Daarnaast kan in de app worden ingesteld dat er een melding komt wanneer de rolemmer buiten gezet moet worden.

Informatie over welk soort afval in welke rolemmer hoort, is ook op de nieuwe website en app te vinden. Deze website kan rechtstreeks worden geraadpleegd via https://afvalkalender.schouwen-duiveland.nl

Download de app

De afval-app (Afval Schouwen-Duiveland) is beschikbaar voor iPhone en Android-toestellen.

De app is gratis te downloaden via de App Store (iPhone) of Google Play (Android).