Digitale borden in Zierikzee

Eind 2014 zijn in Zierikzee digitale borden geplaatst op de locaties Laan van St. Hilaire en Businesspark. De borden zijn in eigendom van de gemeente Schouwen-Duiveland en bieden ondernemers uit Schouwen-Duiveland de mogelijkheid om hun producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij inwoners en bezoekers.

<h1>Digitale borden in Zierikzee</h1>

Het bedrijf waar de borden zijn aangeschaft, Visitpoint, was verantwoordelijk voor de software, hardware en werving van advertenties (acquisitie). Omdat Visitpoint eind 2019 failliet is gegaan, is er gezocht naar een andere oplossing. Voor de hardware en software is deze inmiddels gevonden.

De advertentieacquisitie beleggen wij graag bij een partij uit Schouwen-Duiveland. Interesse? U kunt tot uiterlijk 24 januari a.s. informatie opvragen bij Paula Hanse, beleidsmedewerker recreatie & economie, via telefoonnummer 0111 - 452 392 of paula.hanse@schouwen-duiveland.nl. Uit de geïnteresseerde bedrijven worden er een aantal gekozen die op dinsdag 11 februari 2019 hun ideeën mogen presenteren tijdens een pitch.