Deel Grachtweg in Zierikzee afgesloten

De riolering tussen de bushalte en de kruising met het Jannewekken en Schuurbeque Boeijestraat is van erg slechte kwaliteit en moet worden vervangen. Maandag 13 januari starten we met de werkzaamheden.

<h1>Deel Grachtweg in Zierikzee afgesloten</h1>

Afsluiting

Door de omvang van het project is het noodzakelijk om gedurende de werkzaamheden de weg af te sluiten vanaf de Rabobank tot net voor de kruising met de Jannewekken en Schuurbeque Boeijestraat.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de riolering en vervolgens het aanbrengen van nieuwe verharding op de rijbaan en trottoirs.

Omleiding

Verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Het plangebied blijft zoveel mogelijk toegankelijk voor voetgangers. Fietser worden gevraagd af te stappen en als voetganger gebruik te maken van het trottoir.

Het kruispunt met het Jannewekken zelf blijft open, zodat het verkeer via de Calandweg nog steeds langs die kant de binnenstad kan bereiken.

Bekijk hier een afbeelding van de omleiding.

Ga voor meer informatie over de werkzaamheden naar de programmazierikzee.nl.

Vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij het omgevingsmanagement, dit is in handen van Adviesbureau RAE. Medewerkers van deze firma kunnen uw vragen over de voorbereiding en uitvoering beantwoorden. Om uw vragen snel en efficiënt te beantwoorden kunt u gebruik maken van het mailadres omgeving@adviesbureau-rae.nl. Eén van de omgevingsmanagers zal dan met u contact opnemen.