Nieuws en actualiteit 2020

Beleidsondersteuner economie en recreatie
18 februari 2020

Beleidsondersteuner economie en recreatie

De afdeling Ruimte en Milieu van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft zo'n 50 collega’s en is onderverdeeld in drie clusters. Voor ons cluster omgevingsbeleid zijn wij op zoek naar een Beleidsondersteuner economie en recreatie (Medewerker beleidsondersteuning) voor 36 uur per week.

Secretaresse voor 16 uur per week
18 februari 2020

Secretaresse voor 16 uur per week

De afdeling Bedrijfsvoering 1 bestaat uit zes ondersteunende clusters. Wij zoeken een Secretaresse voor 16 uur per week voor de ondersteuning van het afdelingshoofd Werken, Wonen en Leven.

Duinovergangen niet, of slechts beperkt, begaanbaar door stormschade
13 februari 2020

Duinovergangen niet, of slechts beperkt, begaanbaar door stormschade

Door de storm, in combinatie met het hoge water, is er op de stranden behoorlijk wat zand afgeslagen. Hierdoor zijn de duinovergangen slecht, of helemaal niet begaanbaar.

Afvalwebsite en app
12 februari 2020

Afvalwebsite en app

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een speciale afvalwebsite en afval-app. Met de website en app kunnen inwoners zelf zien op welke dagen hun rolemmers geleegd worden. De nieuwe website heet afvalkalender.schouwen-duiveland.nl, de afval-app heet Afval Schouwen-Duiveland.

Rolemmers tijdig en op de juiste manier aan de weg zetten
11 februari 2020

Rolemmers tijdig en op de juiste manier aan de weg zetten

Per 1 februari 2020 zijn een aantal routes voor het legen van de rolemmmer aangepast. Door deze wijziging kan het zijn dat we op een ander tijdstip langskomen voor het legen van de rolemmers dan u van ons gewent bent. Wij verzoeken u uw rolemmers/containers voor 7.30 uur aan de weg plaatsen.

Thematafels Schouwen-Duiveland Inclusief
11 februari 2020

Thematafels Schouwen-Duiveland Inclusief

Schouwen-Duiveland werkt aan een inclusieve samenleving, waaraan iedereen optimaal kan deelnemen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Mensen, oud of jong, met verschillende achtergronden of beperkingen kunnen drempels ervaren.

Snijden van zeegroente Oosterschelde 2020
10 februari 2020

Snijden van zeegroente Oosterschelde 2020

Van dinsdag 11 februari t/m vrijdag 14 februari 2020 verstrekken we, zolang de voorraad strekt, aanvraagformulieren voor een seizoensvergunning voor het snijden van zeegroente in het Natura 2000-gebied Oosterschelde.

Vroege groei planten en onkruid door zacht weer
10 februari 2020

Vroege groei planten en onkruid door zacht weer

We hebben een bijzonder zachte winter. Buiten is duidelijk te zien dat planten door de hoge temperaturen eerder dan gebruikelijk groeien. Krokussen, sneeuwklokjes en narcissen komen eerder tot bloei.

Sociaal domein informatie analist
6 februari 2020

Sociaal domein informatie analist

Wil je bijdragen aan onze maatschappelijke resultaten en vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk? En ben jij een enthousiaste en doortastende collega met frisse ideeën? Dan ben je de door de afdeling Werken, Wonen en Leven gezochte  Sociaal domein informatie analist voor 32-36 uur per week.