Vacature coördinator/senior adviseur communicatie

Ben jij de verbindende factor? Bij het cluster communicatie, onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering 1, zoeken wij op korte termijn voor 28 – 36 uur, 4 dagen per week een Coördinator/ senior adviseur communicatie met liefde voor het vak.

<h1>Vacature coördinator/senior adviseur communicatie</h1>

Meer informatie

Kijk hier voor de uitgebreide functiebeschrijving.

Informatie over de functie kun je opvragen bij Saskia Machielse, afdelingshoofd op T 0111-452170. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marja Kamermans, P&O adviseur op T 0111- 452 107.  

Uitgebreide informatie over de gemeente Schouwen-Duiveland en onze organisatievisie vind je op onze website www.schouwen-duiveland.nl.

Belangstelling?

Heb je belangstelling dan kun je dit kenbaar maken door vóór 29 november online te solliciteren. Wil je dit doen met een videosollicitatie, dat kan! Vermeld dan de link naar je filmpje in je CV. Je kunt het filmpje ook delen via Dropbox. 

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 10 december 2019