Nieuws en actualiteit 2019

Fout bij het versturen van imago-onderzoek naar inwoners

Fout bij het versturen van imago-onderzoek naar inwoners

Helaas hebben wij geconstateerd dat er iets is misgegaan bij het versturen van het imago-onderzoek.

Koninklijke onderscheiding voor Nel de Rijke-van der Wekken

Koninklijke onderscheiding voor Nel de Rijke-van der Wekken

Op zaterdag 22 juni ontving mevrouw Nel de Rijke-Van der Wekken een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Rabelink. Een en ander vond plaats ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de ‘Open Maaltijd’ van de Hervormde Gemeente Zierikzee.

Burgh-Haamstede, Steursweg 3, omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken bekend, dat de omgevingsvergunning voor het adres Steursweg 3 te Burgh-Haamstede, ter inzage ligt.

Dorpsvisie Scharendijke ter inzage
20 juni 2019

Dorpsvisie Scharendijke ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 11 juni 2019 ingestemd met de concept dorpsvisie Scharendijke.

Gerard Rabelink stopt als burgemeester
19 juni 2019

Gerard Rabelink stopt als burgemeester

Na 11 jaar stopt Gerard Rabelink als burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland. In de loop van 2020 zal hij het ambt definitief neerleggen.

Aanbrengen slijtlagen fietspaden door de duinen
18 juni 2019

Aanbrengen slijtlagen fietspaden door de duinen

Op dinsdag 25 juni brengt TerraStab slijtlagen aan op de fietspaden door de duinen bij Renesse.

Kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan 1e herziening Kop van Schouwen
17 juni 2019

Kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan 1e herziening Kop van Schouwen

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het op 22 mei 2019 vastgestelde bestemmingsplan 1e herziening Kop van Schouwen met identificatienummer NL.IMRO.1676.00125BphKS-VA05 van 17 juni tot en met 29 juli 2019 ter inzage.

Papierinzameling Burgh-Haamstede
14 juni 2019

Papierinzameling Burgh-Haamstede

De Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede zamelt al meerdere jaren oud papier in. Dit werd gedaan met containers die 24 uur per dag geopend waren. Helaas is geconstateerd dat er bij de containers veel (rest)afval werd achtergelaten. Hierdoor is de papierinzameling in Burgh-Haamstede gewijzigd.

Wat vindt u van ons?
14 juni 2019

Wat vindt u van ons?

De gemeente start weer met een imago-onderzoek. In de komende week ontvangen circa 15.000 inwoners, ondernemers, tweede huizenbezitters, de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders een vragenlijst.