Herontwikkeling Korte Ring 10 Bruinisse

Hoep Beheer B.V. en de gemeente Schouwen-Duiveland hebben woensdag 2 augustus 2017 een exploitatieovereenkomst getekend voor de herontwikkeling Korte Ring 10 te Bruinisse. Met deze overeenkomst is een grote stap gezet in de realisatie van de herinrichtingsplannen van het centrum van Bruinisse.

Herontwikkeling Korte Ring 10 Bruinisse

Het initiatief van Hoep Beheer B.V. behelst de realisatie van een pand met op de begane grond ruimte voor detailhandel en/of horeca en op de bovenverdieping een woning. Voor de invulling van het winkelgedeelte wordt gedacht aan versproducten zoals een warme bakker, een slager of een kaasboer. In combinatie met een lichte horecavergunning is het dan ook mogelijk ter plaatse de geboden producten onder het genot van een kopje koffie of een drankje te nuttigen.

De gemeente Schouwen-Duiveland hoopt dat deze ontwikkelingen een impuls gegeven voor het ontwikkelen van andere plannen om het centrum van Bruinisse op te knappen.

De heer Hoep hoopt eind 2017 al te kunnen beginnen met de sloop van het pand Korte Ring 10 en de muziektent. In het gunstigste geval kan kort daarna de bouw starten. De wens is om al voor de visserijdagen van 2018 klaar te zijn. Zodra de bouw is afgerond zal de gemeente de openbare ruimte voor het pand als plein inrichten.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite 'Bruinisse Voortvarend'