Nieuws en actualiteit

Levering grijze rolemmers
12 december 2017

Levering grijze rolemmers

Is uw rolemmer al voor de laatste keer geleegd maar heeft u nog geen nieuwe rolemmer? Dan kunt u uw restafval gewoon in uw 'oude' grijze rolemmer doen. DVL, het bedrijf dat de nieuwe rolemmers levert, neemt uw rolemmer mee. Ook als er restafval in zit.

Vacature communicatieadviseur voor de gemeenteraad
12 december 2017

Vacature communicatieadviseur voor de gemeenteraad

Word jij de communicatieprofessional die onze gemeenteraad ondersteunt?

Vervolg activiteiten omgevingsvisie buitengebied
11 december 2017

Vervolg activiteiten omgevingsvisie buitengebied

In januari van dit jaar zijn we gestart met de ontwikkeling van een nieuwe visie voor het buitengebied. Wellicht heeft u een bijdrage geleverd. We vinden het belangrijk om met u in contact te blijven.

Aangepaste openingstijden en bereikbaarheid dinsdag 12 december
11 december 2017

Aangepaste openingstijden en bereikbaarheid dinsdag 12 december

In verband met een personeelsbijeenkomst is het gemeentehuis op dinsdag 12 december vanaf 12.30 uur gesloten.

Afval scheiden loont!
7 december 2017

Afval scheiden loont!

Met ingang van 1 januari 2018 start de gemeente Schouwen-Duiveland met ‘Afval scheiden loont’. Dit is een nieuwe manier van afvalinzameling waarmee we u willen stimuleren en faciliteren uw afval beter te scheiden. Hier leest u over een aantal dingen die door ‘Afval scheiden loont’ veranderen.

Aanduiding politieke groeperingen boven een kandidatenlijst
7 december 2017

Aanduiding politieke groeperingen boven een kandidatenlijst

Voor de verkiezing van de leden van de gemeenteraad van de gemeente Schouwen-Duiveland kan een politieke groepering aan het centraal stembureau van de gemeente vragen, de aanduiding waarmee zij op de kandidatenlijst wenst te worden vermeld, in een register in te schrijven. Dit zijn maximaal 35 letters of andere tekens.

Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan eerste herziening Nieuw-Haamstede

Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan eerste herziening Nieuw-Haamstede

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘eerste herziening Nieuw-Haamstede’ van 27 november 2017 tot en met 8 januari 2018 voor iedereen ter inzage ligt.

Vervanging speeltoestellen en ondergronden

Vervanging speeltoestellen en ondergronden

In week 47,48,49,50 en 51 worden er op verschillende plaatsen op het eiland speeltoestellen vervangen en kunstgrasondergronden aangebracht.

Schema afvalinzameling per 1 januari 2018

Schema afvalinzameling per 1 januari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 wordt de afvalinzameling op Schouwen-Duiveland anders. Met ‘Afval scheiden loont’ willen we u, de inwoners van Schouwen-Duiveland, stimuleren uw afval nog beter te scheiden.