Nieuws en actualiteit

Onderzoek naar datalek afgerond
13 juli 2020

Onderzoek naar datalek afgerond

Op donderdag 18 juni heeft de gemeente Schouwen-Duiveland een datalek geconstateerd. Om de oorzaak en werkelijke omvang van het lek zo goed mogelijk in beeld te hebben, heeft het college van B&W een opdracht tot nader onderzoek gegeven. Dit onderzoek is inmiddels afgerond.

Burgemeester Van der Hoek officieel inwoner van Schouwen-Duiveland

Burgemeester Van der Hoek officieel inwoner van Schouwen-Duiveland

Burgemeester Jack van der Hoek heeft zich vandaag officieel ingeschreven als inwoner van Schouwen-Duiveland.

Vanaf 11 juli weer gratis vervoer van Transferium Renesse naar de stranden

Vanaf 11 juli weer gratis vervoer van Transferium Renesse naar de stranden

Omdat er geen beperkende maatregelen meer zijn voor toerisme en veel mensen dit jaar een vakantiebestemming dichterbij huis zoeken, zal er dit zomerseizoen volop gerecreëerd worden op Schouwen-Duiveland. Vanaf zaterdag 11 juli wordt dan ook het natransport in Renesse weer opgestart.

Ik woon veilig en schoon: tip #1

Ik woon veilig en schoon: tip #1

Onlangs is de campagne ‘Ik woon veilig en schoon’ van start gegaan. Met deze campagne willen wij kwetsbare inwoners die zelfstandig (gaan) wonen voorzien van praktische tips. Over hoe zij hun huis makkelijk schoon kunnen houden en hoe ze vallen en andere ongelukken in huis kunnen voorkomen.

Gedoogregeling afhalen en bezorgen van maaltijden geldt tot 1 oktober 2020.
10 juli 2020

Gedoogregeling afhalen en bezorgen van maaltijden geldt tot 1 oktober 2020.

Door de afgekondigde landelijke maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn er nog steeds beperkingen voor de horeca . Zo is het volgens het huidige bestemmingsplan niet voor alle restaurants toegestaan om maaltijden te bezorgen of af te laten te halen.

Opening Silly Walk zebrapad Zierikzee uitgesteld
9 juli 2020

Opening Silly Walk zebrapad Zierikzee uitgesteld

De opening van het Silly Walk zebrapad in Zierikzee wordt uitgesteld naar 6 augustus.

Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein
9 juli 2020

Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

Voor ons Team Ondersteuning zijn we op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker sociaal domein voor 32-36 uur per week.

Salarisadministrateur
7 juli 2020

Salarisadministrateur

Voor onze afdeling P&O zijn wij op korte termijn op zoek naar een salarisadministrateur voor 28 tot 32 uur per week.

Tijdelijke fietsenstallingen centrum Zierikzee
6 juli 2020

Tijdelijke fietsenstallingen centrum Zierikzee

Er zijn tijdelijke fietsenstallingen in de binnenstad van Zierikzee gerealiseerd. Het is de bedoeling dat de stallingen tot 1 oktober 2020 blijven.