Nieuws en actualiteit

Gemeente Schouwen-Duiveland stopt vanaf 28 november met Whatsapp
18 november 2019

Gemeente Schouwen-Duiveland stopt vanaf 28 november met Whatsapp

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft besloten vanaf 28 november te stoppen met Whatsapp als dienstverleningskanaal.

Nominatie BNG Erfgoedprijs 2020
15 november 2019

Nominatie BNG Erfgoedprijs 2020

De gemeente Schouwen-Duiveland is een van de vier gemeenten die genomineerd zijn voor de BNG Bank Erfgoedprijs 2020. Deze prijs, een bedrag van € 25.000, wordt toegekend aan de gemeente met het beste erfgoedbeleid.

Mantelzorg is een compliment waard
12 november 2019

Mantelzorg is een compliment waard

Als mantelzorger zorgt u voor uw partner, een familielid of iemand uit uw naaste omgeving als die hulp nodig heeft. Of als jongere help je zieke vader of moeder of je gehandicapte broer of zus. Mantelzorg komt voor in alle mogelijke situaties.

Josefien van der Meer is de nieuwe kinderburgemeester van gemeente Schouwen-Duiveland
8 november 2019

De 11-jarige Josefien van der Meer uit Zierikzee is op woensdag 6 november verkozen tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland. Josefien gaat zich inzetten voor meer veiligheid in het verkeer voor kinderen. Zo moet er volgens Josefien aandacht komen voor het veilig fietsen door de stad of een dorp, de rotondes en kruispunten kunnen duidelijker en ook wijst Josefien op goede verlichting langs routes waar kinderen fietsen.

Vacature coördinator/senior adviseur communicatie
7 november 2019

Vacature coördinator/senior adviseur communicatie

Ben jij de verbindende factor? Bij het cluster communicatie, onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering 1, zoeken wij op korte termijn voor 28 – 36 uur, 4 dagen per week een Coördinator/ senior adviseur communicatie met liefde voor het vak.

Oplichters actief die vragen naar energiegegevens namens gemeente
29 oktober 2019

Oplichters actief die vragen naar energiegegevens namens gemeente

In de gemeente Middelburg zijn ondernemers telefonisch benaderd door een bedrijf dat zegt namens de gemeente energiegegevens op te halen. Als hieraan geen gehoor wordt gegeven, zou een boete volgen. Dit zijn oplichters.

Spouwmuurisolatie interessant voor woningen gebouwd tussen 1920–1980
21 oktober 2019

Spouwmuurisolatie interessant voor woningen gebouwd tussen 1920–1980

Bijna 60 % van alle woningen in Nederland gebouwd vóór 1980 hebben nog geen isolatie in de spouwmuur. Hebt u een woning gebouwd tussen 1920 en 1980 en wilt u energie besparen?

Burgh-Haamstede, Acacialaan 1 en 6  - kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan
18 oktober 2019

Burgh-Haamstede, Acacialaan 1 en 6 - kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan Acacialaan 1 en 6 Burgh-Haamstede (NL.IMRO.1676.00273BphBH129034-VA01) van 21 oktober 2019 tot en met 2 december 2019 digitaal te raadplegen is via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Online klantenonderzoek gemeentearchief
3 oktober 2019

Online klantenonderzoek gemeentearchief

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening over onze producten en diensten en daarom doen wij mee aan een online klantenonderzoek.