Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Projecten / Programma Zierikzee / PoortAmbacht 11, Waterwijk Zierikzee

PoortAmbacht 11, Waterwijk Zierikzee

Is uw liefste wens een huis aan een kade of een appartement in een groene, parkachtige omgeving? Dan slaagt u zeker in de nieuwbouwwijk Waterwijk in Zierikzee.

Poortambacht 11, ook wel Waterwijk Zierikzee genoemd, is de laatste fase van de woningbouwontwikkeling in de wijk Poortambacht, gelegen aan de westzijde van Zierikzee.
Voor de ontwikkeling en realisatie van de woonwijk heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met aannemersbedrijf Van der Poel BV. De komende jaren worden er 144 woningen gebouwd.

In verkoop

Op dit moment zijn de kadewoningen en parkappartementen te koop. Voor nadere informatie over de verkoop verwijzen wij u graag door naar Delta Makelaardij www.deltamakelaardij.nl

Afbeelding 1

In mei 2017 start de bouw van de kadewoningen van fase 1B. Aansluitend zullen de kadewoningen van fase 1C gerealiseerd worden.

Via deze link krijgt u een impressie van de te bouwen appartementen

appartementen 

Stedenbouwkundige uitgangspunten

In de notitie over de stedenbouwkundige uitgangspunten Poortambacht 11 – Waterwijk Zierikzee leest u meer over de uitgangspunten voor de gewenste woningbouw en de openbare ruimte. Er wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van de architectuur van de woningen als de inrichting van de openbare ruimte. De wijk wordt gekenmerkt door een stedelijke verkaveling langs een parkachtige omgeving met veel groen en water.

tekening stedenbouwkundig plan


Uitgelicht


Zoeken